Přes tři vrcholy Českého ráje již po padesáté !!

JUBILEJNÍ

Pochod Přes tři vrcholy Českého ráje

Kozákov – Vyskeř – Mužský

Letos půjdeme již po padesáté!!

7.říjen 2023

Pro tak významný den v dlouhé historii našeho pochodu pro vás máme připraveny upomínkové předměty.

 Šátky budou k vyzvednutí až do vyčerpání připravené zásoby  v restauraci Pod Hrady na Olšině. Zde bude zakončení pochodu a od 18:00 hodin promítání časosběrných fotografií. Na fotkách uvidíte jak čas běží a jak se mění nejenom lidi, ale i složení účastníků pochodu Přes tři vrcholy. 

Těšíme se na shledání nejenom s účastníky tohoto ročníku, ale zváni jsou i pamětníci, kteří se již nemohou turistických pochodů účastnit.

Hlavní 50km trasa: odjezd vlaku z Březiny v 6:12 (z MH 6:06) z Turnova již pěšky – nádraží přes Klokočské skály na Kozákov (744m), Sedmihorky, Hrubou Skálu, Vyskeř (466m), Vysoké kolo, Skokovy, Příhrazy a Mužský (463m), sestup na Olšinu.

Kratší trasa 30 km: Odjezd vlaku z Březiny v 10:13 (z MH 10:08) Z Turnova – nádraží na Hlavatici, Valdštejn, Hrubou Skálu. Dále pokračuje společně s hlavní trasou na Vyskeř, Skokovy, Mužský a Olšinu.

Pojďte s námi pokračovat v dlouholeté tradici, pojďte si užít začínající podzim v přírodě a společně se pobavit při závěrečném posezení

v restauraci Pod Hrady.

Vše pro vás připravili a těší se na vás

Společně s VV TJ Stonožka Březina –

Zdenka Horáčková – 734 762 796 a Aleš Mužák – 773 999 109

admin se představuje:

Malá, (ale šikovná) vesnická TJ zaměřená především na turistiku pěší, cyklo a vodní - každý měsíc v roce minimálně 1 akce = cca 100 nohou a to my máme !!
Příspěvek byl publikován v rubrice Informace, Pěší turistika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.