Prázdninový cyklovýlet

V sobotu 29. 7. 2023 vyrazíme na letní cyklistickou vyjížďku, kdo se bude chtít s námi projet, musí dorazit v 10:00 hodin do Březiny k vývěsce. prázdninový cyklovýlet Odtud vyrazíme směr Blata, po cyklostezce 4009 okolo Hájenských rybníků, Žehrov, Skokovy. Dále se dáme trochu terénem (nic co bychom nezvládli) po žluté turistické značce na Vysoké kolo až na rozcestí Pleskotský mlýn. Zde odbočíme a budeme pokračovat po cyklostezce 4010 až do Libošovic na první lehké občerstvení. Pokračujeme po cyklo 4010 až na rozcestí u bývalé Semtínské lípy. Tu odbočíme na cyklo 4079 a po ní dojedeme až do Oseku. Projedeme kousek po silnici a zas se napojíme na cyklostezku 8161, po které pojedeme přes Trní až do Dolního Bousova. Po občerstvení vyrazíme znovu na trať po cyklostezce 8148 směr Bechov. Zde odbočíme a pojedeme po vedlejší silnici směr Obrubce, Lítkovice, Žantov a Kněžmost. Odtud už pojedeme, jak to všichni známe, na Boseň, Zásadku přes Olšinu domů.

Cestou je hodně míst, kde se můžeme občerstvit a je to jen na nás, kde to zakončíme. Trasa je středně náročná, dlouhá cca 45 km. Při deštivém počasí se výlet konat nebude. Těší se na vás Alena a Honza Süsserovi Telefon:602 152 880, 728 460 371

prázdninový cyklovýlet

admin se představuje:

Malá, (ale šikovná) vesnická TJ zaměřená především na turistiku pěší, cyklo a vodní - každý měsíc v roce minimálně 1 akce = cca 100 nohou a to my máme !!
Příspěvek byl publikován v rubrice Cykloturistika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.