Kokořínsko_Klenot naší krajiny

Tradiční zářijový prodloužený víkend

Klenot naší krajiny

KOKOŘÍNSKO

13. – 16.9.2018

Informace + přihláška

Pěšky, ale i na kole..

Krásná příroda i chaloupky

Navštivte s námi kraj rozlehlých lesů, temných roklí a mnoha přírodních zajímavostí při pobytu v chráněné krajinné oblasti Kokořínsko. Nejvyšším bodem Kokořínska je Vlhošť se 614 nadmořskými metry, nejnižší místo je v nivě Liběchovky u obce Želízy ve 160 metrech nadmořské výšky.

Krásný kraj nabízí řadu možností pro turistiku pěší i cykloturistiku. (památník J.Cimrmana, jeskyně Tisícový kámen, zřícenina hradu Čap, výlet lze uskutečnit i na Čertovy hlavy v Želízech a další a další zajímavé cíle)

Výchozí místo našich výletů bude z rodinného penzionu U Rychtářky v Loubí u Holan.

Penzion U Rychtářky

Historie původní budovy čp.1 začíná již v roce 1844. V roce 2007 začala její rekonstrukce a nyní je budova v plné kráse a vyrazit kvůli ní do Loubí se vyplatí.
Zdroj:
https://ceskolipsky.denik.cz/zpravy_region/dum-cislo-1-byl-na-spadnuti-zachranila-ho-rychtarka-20140629.html

Bydlet budeme ve 2 – 4 lůžkových pokojích, které jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a kuchyňským koutem, televizí s USB portem a WiFi.

Stravování je zajištěno formou polopenze (snídaně+večeře)

Cena

Zvýhodněná pro člena TJ Stonožka – 1.550 Kč , Ostatní – 1.700 Kč

V ceně je započítáno ubytování s polopenzí a rekreačním poplatkem a popisy navrhovaných tras pro cyklisty i pěší turisty.jednu z největších vopě

Doprava vlastními auty (cca 55-65), případně veřejnou dopravou. Budete-li mít zájem, vyhledáme a vytiskneme vám nejvhodnější vlakové či autobusové spojení

Důležité !!

Penzion od nás požaduje předem zaplacenou 50% zálohu za každé objednané lůžko.

Přihlášky spolu se zálohou 800 skládejte do 25.4.2018 u Zdenky Horáčkové, Březina 86 (pod mostem) (tel.+420734762796), doplatek pak stačí do 29.7., pokud se nerozhodnete uhradit plnou cenu již při skládání zálohy.

V přihlášce nezapomeňte uvést zda požadujete naložit na „stonožčí vlek“ své kolo.

Na základě vašich přihlášek obdržíte včas podrobnější informace a popisy.

Mapování a příprava tras

Pro úspěšnou realizaci zájezdu, doporučujeme s přihláškami příliš neotálet.

Těší se na Vás Karel a Zdenka Horáčkovi

tel.: 734 762 796, 721 629 946

 

admin se představuje:

Malá, (ale šikovná) vesnická TJ zaměřená především na turistiku pěší, cyklo a vodní - každý měsíc v roce minimálně 1 akce = cca 100 nohou a to my máme !!
Příspěvek byl publikován v rubrice Cykloturistika, Ostatní akce, Pěší turistika, Zájezdy-Soustředění. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.