České středohoří 12.- 15.9.2013_Tradiční zářijový prodloužený víkend

Milešovka

Milešovka

Vydejte se se námi poznat jedinečně krásný kout naší země, jehož malebný krajinný ráz na který my nejsme zvyklí, nemá ve střední Evropě obdoby. Užijte si krásné výlety po Opárenském údolí, Labském údolí, vystupte na Milešovku nebo Lovoš, žasnete nad výhledem na Portu Bohemicu (Bránu Čech) anebo si vyrazte do nedalekých Žernoseků za dobrým vínem. V těchto dnech také začíná Zahrada Čech v Litoměřicích a zájemci o ni si tak mohou zpestřit nedělní návrat domů. Za návštěvu určitě stojí i Sportcentrum Račice.

Ubytování včetně polopenze (snídaně, večeře) je zajištěno ve stylovém nově opraveném Černodolském mlýně u Milešovského potoka.
Pokoje i apartmány jsou 2,3 a 4lůžkové se SWC.
Restaurace je součástí penzionu, další možnosti stravování budou na trasách.

Cena pro člena TJ Stonožka = 1250 Kč
Ostatní = 1400 Kč

V ceně je započítáno ubytování vč.polopenze a popisy navrhovaných tras pro cyklisty i pěší turisty.

Doprava vlastními auty (cca 100km), případně veřejnou dopravou. Budete-li mít zájem vyhledáme a vytiskneme vám nejvhodnější vlakové či autobusové spojení. (Vláček staví 5 minut od mlýna)

Vyplněné přihlášky spolu se zálohou minimálně 500 Kč skládejte od 8.7.2013 u Zdenky Horáčkové, Březina 86 (pod mostem) (tel.+420734762796).

Poslední roky byl zářijový zájezd vždy plně obsazen proto doporučujeme s přihláškami neotálet.

Penzion Černodolský mlýn je opravdu nádherný a pohodlný, ale není nafukovací:)

(cca 27 lůžek)

Těší se na Vás Karel a Zdenka Horáčkovi

ve fotogalerii na http://stonozka.eryor.cz/fotogalerie/ je několik fotek z přípravy zájezdu

Přihláška ke stažení a vytištění

admin se představuje:

Malá, (ale šikovná) vesnická TJ zaměřená především na turistiku pěší, cyklo a vodní - každý měsíc v roce minimálně 1 akce = cca 100 nohou a to my máme !!
Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní akce, Zájezdy-Soustředění. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.