2014_11. – 14.9._KRKONOŠE – MALÁ ÚPA

TJ Stonožka pořádá letos již po čtyřicáté prodloužený víkend pro pěší i cykloturisty

Bouda Malá Úpa

Bouda Malá Úpa

KRKONOŠE – MALÁ ÚPA

11. – 14.září 2014

Malá Úpa je tradiční krkonošská obec, ležící uprostřed nádherné přírody, jen pár kroků od nejvyšší hory ČR Sněžky. Díky své nadmořské výšce (přes 1000 m n.m.) a čistému, horskému vzduchu je ideálním místem pro letní i zimní dovolenou.

Z Malé Úpy vede nejsnazší cesta na naší nejvyšší horu Sněžku. Dvě trasy jsou zpočátku strmější, ale po výstupu na Lesní hřeben pak kráčíte po vrstevnici pohodlně přes chatu Jelenku až pod Sněžku krásnou přírodou s nádhernými výhledy jak na Polsko,tak i na Česko…Díky umístění boudy se vyvezete dostatečně vysoko a tak pokud nebudete chtít stoupat na Sněžku, můžete využít víkend k příjemným vycházkám. U boudy je outdoorové hřiště a minigolf, půjčovna horských kol a koloběžek

Asi půl hodiny autem od naší boudy, z polské strany pod Sněžkou, leží  horské městečko Karpacz… V něm se krom jiných zajímavostí (skandinávský kostel Wang) nachází v nově vybudovaných hotelech SANDRA a GOLEBIEWSKI dva nádherné aquaparky.

Ubytování včetně polopenze (snídaně, večeře) je zajištěno v komfortně vybavených apartmánech Boudy Malá Úpa. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení, LCD televizor, chladničku a internetové připojení Wi-fi. Po večeři si můžete dát saunu nebo whirlpool.

Cena pro člena TJ Stonožka = 1300 Kč
Ostatní = 1450 Kč

V ceně je započítáno ubytování vč.polopenze a popisy navrhovaných tras pro cyklisty i pěší turisty.Doprava vlastními auty (cca 100km), případně veřejnou dopravou. Budete-li mít zájem vyhledáme a vytiskneme vám nejvhodnější vlakové či autobusové spojení.

Vyplněné přihlášky spolu se zálohou minimálně 500 Kč skládejte u Zdenky Horáčkové, Březina 86 (pod mostem) (tel.+420734762796). (v době naší dovolené od 2. – 13.srpna u Markéty Vávrové tel.606645693)

Poslední roky byl zářijový zájezd vždy plně obsazen proto doporučujeme s přihláškami neotálet. Přesný počet účastníků musíme nahlásit Boudě již do 15.srpna !!

Těší se na Vás Karel a Zdenka Horáčkovi

www.boudamalaupa.cz

KRKONOŠE MALA UPA

admin se představuje:

Malá, (ale šikovná) vesnická TJ zaměřená především na turistiku pěší, cyklo a vodní - každý měsíc v roce minimálně 1 akce = cca 100 nohou a to my máme !!
Příspěvek byl publikován v rubrice Cykloturistika, Ostatní akce, Pěší turistika, Zájezdy-Soustředění. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.